Hoe we werken

Vragen? 0900-11 00 007 (gratis)

Uw woning schilderen vertrouwt u niet aan iedereen toe – en dat begrijpen we. Daarom werken we alleen met de beste vakmensen, en op basis van uitgebreide inspectie. Hier leest u hoe we te werk gaan:

De inspectie

Voordat we een offerte maken, bekijken we uw huis. Onze expert bekijkt samen met u wat er allemaal geschilderd moet worden, de staat van onderhoud en de bereikbaarheid. Vervolgens meten we uw woning op basis van het aantal elementen dat geschilderd dient te worden.

Bepalen wat er gaat gebeuren

Afhankelijk van de uitkomst van de inspectie, geeft onze expert u direct een advies over hoe het schilderwerk precies aan te pakken: alles afschuren en weer in lagen opbouwen, of allemaal maar bijwerken? Een keer aflakken, of meerdere keren? Vooraf bespreken we met u wat er moet gebeuren, en wat uw wensen zijn – zo doen we dit bij Nederland Schildert. Zo zijn er geen verrassingen achteraf!

Kleurkeuze

Tot slot: uw kleurkeuze! We kunnen uw woning in elk mogelijk denkbare kleur schilderen en wij adviseren u graag. Maar wellicht heeft u zelf al een kleur in gedachten, of brengt u het huis weer terug naar hoe mooi het vroeger was. Wat u ook beslist, u kunt er jaren weer tegenaan. Uw huis krijgt hoe dan ook een nieuwe en frisse uitstraling.

De offerte

De uitkomst van het gesprek zetten we direct voor u op papier. Dat is wel zo prettig. Als u toch nog vragen heeft, dan stelt u die gewoon direct. U kunt er natuurlijk altijd rustig over nadenken. Als u dan later nog vragen heeft, dan stelt u die eenvoudig via ons klantenservice.

De werkvoorbereiding

Voordat onze schilders starten met het schilderen van uw woning neemt onze werkvoorbereider contact met u op voor het inplannen van de werkzaamheden. Eventuele bijzonderheden zullen vooraf nog met u worden besproken. Ook zullen we aangeven hoe lang we verwachten maximaal bezig te zijn.

De werkzaamheden

Op het afgesproken tijdstip zullen de schilders bij u starten met de werkzaamheden. Op de eerste dag van de werkzaamheden zullen de schilders met u een check-in doen. We bespreken dan de aanpak, de volgorde en bekijken samen met u nogmaals de bijzonderheden. Op de laatste dag lopen de schilders samen met u een rondje om te controleren of de werkzaamheden naar wens zijn uitgevoerd.

  • Scherpe prijzen
  • Gedegen technisch onderzoek vooraf voorkomt verrassingen
  • Eigen en gediplomeerde vakschilders
  • Uitsluitend Sikkens producten
  • Dubo gecertificeerd
  • Voor houtwerk, gevel en voor binnen
  • Tot 6 jaar garantie op het schilderwerk
  • Professionele klantenservice
  • Klachtengeschillen bemiddeling door Sikkens
  • Klik hier voor onze meest gestelde vragen en de antwoorden: klantenservice