Hoe we werken

Vragen? Siliciumweg 32, 3812 SX Amersfoort. ()

Uw woning schilderen vertrouwt u niet aan iedereen toe – en dat begrijpen we. Daarom werken we alleen met de beste vakmensen en op basis van uitgebreide inspectie. Hier leest u hoe we te werk gaan:

De inspectie

Voordat we een offerte maken, bekijken we uw huis. Onze expert bekijkt samen met u wat er allemaal geschilderd moet worden, de staat van het onderhoud en de bereikbaarheid. Vervolgens meten we uw woning in op basis van het aantal elementen dat geschilderd dient te worden.

Bepalen wat er gaat gebeuren

Afhankelijk van de uitkomst van de inspectie, geeft onze expert u direct advies over hoe het schilderwerk precies aan te pakken: alles afschuren en weer in lagen opbouwen, of allemaal maar bijwerken? Vooraf bespreken we met u wat er moet gebeuren en wat uw wensen zijn – zo doen we dit bij Nederland Schildert. Zo zijn er geen verrassingen achteraf!

Kleurkeuze

Tot slot: uw kleurkeuze! We kunnen uw woning in elk mogelijk denkbare kleur schilderen en wij adviseren u graag. Maar wellicht heeft u zelf al een kleur in gedachten of brengt u het huis graag weer terug naar hoe mooi het vroeger was. Wat u ook beslist, u kunt er weer jaren tegenaan. Uw huis krijgt een nieuwe en frisse uitstraling!

De offerte

De uitkomst van het gesprek zetten we direct voor u op papier. Dat is wel zo prettig. Als u toch nog vragen heeft, kunt u deze direct aan de expert stellen. U kunt er natuurlijk altijd rustig over nadenken. Als u dan later nog vragen heeft, stelt u die eenvoudig via onze klantenservice.

De werkvoorbereiding

Voordat onze schilders starten met het schilderen van uw woning zal onze werkvoorbereider de opdracht nalopen om te controleren of deze volledig is. Eventuele bijzonderheden zullen vooraf nog met u worden besproken. Daarna wordt uw klus in een week ingepland, om vervolgens in overleg met de schilder de startdatum te bepalen.

De werkzaamheden

Op het afgesproken tijdstip zullen de schilders bij u starten met de werkzaamheden. Op de eerste dag van de werkzaamheden zullen de schilders met u een check-in doen. Zij bespreken dan de aanpak, de volgorde en bekijken samen met u nogmaals de bijzonderheden. Op de laatste dag lopen de schilders samen met u een rondje om te controleren of de werkzaamheden naar wens zijn uitgevoerd.

  • Gedegen technisch onderzoek vooraf
  • Vast bedrag, zonder aanbetaling
  • Lokale vakschilders
  • Uitsluitend Sikkens producten
  • Offerte is inclusief materiaal
  • Voor houtwerk, gevel en voor binnen
  • Tot 6 jaar garantie op het schilderwerk
  • Professionele klantenservice
  • Klachtengeschillen bemiddeling door Sikkens
  • Klik hier voor onze meest gestelde vragen en de antwoorden: klantenservice